Tekniska lösningar måste vara rätt från grunden.

Det finns gott om företag därute som lovar att hjälpa er med Internetsiter, e-handelsplatser eller liknande.

När ni börjar ställa frågor om hur integrationen med era gamla system skall gå till eller om det är förberett för att kunna lägga in nya, kommande kommunikationsprotokoll och tjänster brukar det inte vara så enkelt längre, -många web-byråer lovar runt men håller tunnt.

För några år sedan gick det att sälja tjänster som var mycket enkla, -några bilder på hundar som kunde vifta på svansen, ett par telefonnummer, e-mail adress och faxnummer, -klart!

Nu är marknaden mera mogen och kraven ökar hela tiden, integrering med gamla system, nya säkerhetslösningar och multi-plattformsstöd är bara en bråkdel av krav som vi stöter på hos vår kunder.

Det kan verka komplicerat att ta emot ett SMS meddelande från en telefon, lagra delar av meddelandet i en databas, skicka ett svar till en annan telefon eller e-mailadress och sedan bekräfta att meddelande gått fram via en websida.

Visst!
-det är också ofta komlicerat, men det är vad vi gör -varje dag!

Vi på Tanker har kunskaper för att kunna lösa era komplicerade tekniska problem, föreslå nya enklare lösningar eller bara utvärdera den lösning som ni har fått föreslagen.

Om vi stöter på problem där vi själva inte har någon lösning så jobbar vi med ett brett nätverk av experter där vi oftast lyckas hitta någon som kan lösa just ert problem.

Välkommen!
Kontakta: Joachim.Holmberg@tanker.se
Telefon: 08-613 00 20 vx.

 
     
     
 
 
     
Tanker AB
Grev Turegatan 58
114  38 Stockholm
Tel: 08-613 00 20
Fax: 0706-16 99 85