Många tycker idag att teknik är något nödvändigt men jobbigt och intresserar sig inte speciellt mycket för den senaste teknikens landvinningar. Vi på Tanker letar istället ständigt efter ny teknik, genom att hålla sig framme när ny teknik introduceras skapar man nya möjligheter, tjänster och produkter.

Söker Ni någon som kan hjälpa er med tekniska visioner, avancerad problemlösning eller helt enkelt vill veta lite mer om vad modern teknik kan erbjuda just Er -kontakta oss för en diskussion- ni kommer bli förvånade hur enkelt ett till synes svårt problem kan lösas med rätt teknik.

Tanker är ett konsultbolag som varit med ett tag, vi startade redan 1996 och har hunnit hjälpa mängder med företag sedan dess.

Vår målsättning har hela tiden varit att tillhandahålla teknikkonsulter och systemlösningar med absolut spjutspets.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *